Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Ο Δαρβίνος έκανε λάθος...

I'm back bitches!!! Ίσως να μην πρέπει να αποκαλώ bitches τους 2μιση ολόκληρους (!) αναγνώστες μας, αλλά ποτέ δεν έχω κάνει comeback, και αν δεν μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα στο blog σου βρε αδερφέ, πού θα το κάνεις;;

Η εξεταστική λοιπόν έχει (σχεδόν) τελειώσει. Η ετυμηγορία; Θα φανεί στη νεκροψία όπως λένε οι αγαπητοί φίλοι μου. Το αληθινό βασανιστήριο τώρα ξεκινάει, για όσους δεν το έχουν καταλάβει! Κάθε φορά που χτυπάει το κινητό σου και είναι φίλος σου από τη σχολή, νομίζεις ότι βγήκε μάθημα, και δώστου άγχος και ιδρώτας. Πας να απαντήσεις, σου πέφτει και το κινητό κάτω, σκύβεις να το πιάσεις, χτυπάς και το κεφάλι σου ενώ σηκώνεσαι, και όταν απαντάς με κομμένη την ανάσα, το μόνο που λένε "Έλα ρε. Σηκώθηκες; Ξεριζώσου και πάμε για κανένα καφέ!". Εμ ναι, τώρα που έχεις επιτέλους χρόνο να σε δει λιγάκι ο ήλιος. Πιο χλωμοί και από τα βαμπίρ της Στέφανι Μέγιερ γίναμε (βλ. Λυκόφως/Twilight)!

Τελειώνει που λέτε η εξεταστική, και περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα. Αν έχουμε περάσει, "καλά να είναι ο άνθρωπος!". Αν πάλι όχι, "ουστ από εδώ ο κομπλεξικός, που θέλει να λέγεται και καθηγητής!". Οι απαντήσεις έτοιμες από πριν. Κλασσικά εικονογραφημένα πλέον...

Μιας λοιπόν και γύρισα ξανά, να σας κάνω ένα heads up. Τον Sharkastic τον βρήκαμε τελικά. Είχε βουτήξει και πήγαινε προς Αμερική μεριά, αλλά μετά του είπαμε ότι τώρα με την κρίση δε λέει να πηγαίνει από εδώ και από εκεί. Άσε που είναι και αδυνατούλης, φαντάζεστε να πέσει πάνω του καμιά εύσωμη Αμερικάνα;; Θα τον λιώσει τον καρχαρία μας και ποιος θα μας κάνει διάλεξη για την μουσική των 80s τα ξημερώματα;;

Όσο για την Sunshine....ουυυυυ! Hello!! Τι καιρό έχει εκεί πάνω;; Χιονίζει; Φτου γαμώτο! Και εδώ θα χιονίσει σύντομα...Τι λες, θα κατέβεις να παίξουμε κανένα χιονοπόλεμο και να φτιάξουμε αγγελάκια στο χιόνι, ή μπα;; Μπα ε;; Εμ φυσικά, αν είσαι στο ροζ σύννεφο δεν το αφήνεις ούτε για αποκλειστική πρεμιέρα ταινίας υποψήφιας για 10 Όσκαρ. Αυτά είναι.

Τώρα για την Carina...τι να σας πω. Όταν αρχίσει να έχει παραισθήσεις ο άνθρωπος, τότε καταλαβαίνει ότι τα έχει χάσει και χρειάζεται ξεκούραση. Μια ωδή για το κρεββάτι μου:


Ω κρεββάτι μου αγαπημένο
λατρεμένο και διπλό
μου'χε λείψει τόσες μέρες
να κοιμάμαι 9ωρο
Ω κρεββάτι μου γλυκό
δέξου με άλλη μια φορά
άσε με ν'αποκοιμηθώ
στου Ορφέα την αγκαλιά
Ω κρεββάτι μου ροζουλί
με τίποτα δε σε αλλάζω
και όλη τη μέρα
επάνω σου αράζω
Ω κρεββάτι μου μαλακό
είσαι υπέροχο και εκπληκτικό
τίποτα άλλο δε ζητώ
μόνο ένα όνειρο γλυκό


Παρακαλώ να σεβαστείτε τα πνευματικά μου δικαιώματα και να μην το αναδημοσιεύεσετε πουθενά. Είναι και μεγάλη επιτυχία τρομάρα του!

Που λέτε...ναι, απ'όλα όσα μου λείπουν την εξεταστική, ο ύπνος είναι το κυριότερο. Είναι τεράστια πολυτέλεια να κοιμάσαι το πρωί όοοοσο θες και να μην σε ενοχλεί κανένας!

Σε όλους όσους αγαπάνε τον ύπνο, αφιερώνω την επόμενη σύνθεση:


Νομίζω ότι τόση ώρα λέω ό,τι μου κατέβει. Είναι η κούραση, μη με ξεσινερίζεστε!

Μιας και σας έχω κουράσει με τις ασυναρτησίες, και αρχίζω να πεινάω κιόλας (στομάχι σςςς!), σας αφήνω προς το παρόν!

Α...για να μην το ξεχάσω...ο Δαρβίνος έκανε λάθος. Πιθηκάνθρωποι υπάρχουν ακόμα, και δε λένε να εξελιχτούν με τίποτα. Ο νοών...νοείτο!

Hugs bloggies!

~Carina

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

opws vlepw eisai ki esy omoiopathis.. egw eytyxws teleiwsa tin paraskevi tin eksetastiki, alla exw 2 ergasies na dwsw. parola ayta, logw douleias den mporw na ksypnaw ooooooooo,ti wra thelw, para mono otan eimai apogeymatinos! ase me k to sk ksypnousa 7:30 gia na paw sti douleia.....
c ya! ;)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΑΡΤΥΡΙΟ.ΥΠΟΜΟΝΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

Little Hope Flags είπε...

nek: Και εγώ έχω μια εργασία να παρουσιάσω (@#%@^!) αλλά τουλάχιστον αυτή την εβδομάδα θα κοιμηθώ επιτέλους...Συμπάσχω με το πρωινό ξύπνημα. Είναι μαρτύριο, ειδικά το χειμώνα! Ελπίζω να κοιμάσαι πια τα σκ! Δε βγαίνει αλλιώς! ;)

JK O SKPOYTZAKOS: Υπομονή σε όλους μας και για το πρωινό και για τους...πιθηκανθρώπους! Καλό βράδυ και σε σένα!

Ανώνυμος είπε...

den katalaves..douleyw 3 sk to 2mino + 1 savvato! xwris repo fysika mes stin vdomada, alla me 6wra (thewritika panta). opote apo ypno.. psila pragmata! twra me tin eksetastiki, synithisa na koimamai 4 me 5 wres. k se syndyasmo me toys ypologistes, aytes tis meres paratirisa oti den mporw na dw makria.. ta vlepw thola! poios?? egw p eixa teleia orasi! elpizw na m perasei syntoma giati den m'aresei katholou..

Little Hope Flags είπε...

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

Αυτό είναι απάνρθωπο!! Απορώ πώς τα βγάζεις πέρα...και δίνεις και μαθήματα, μπράβο!!

Είναι η κούραση, μην ανησυχείς! Δε θέλει και πολύ να αρχίσεις να βλέπεις αστεράκια..θα φύγει σύντομα!

Εγώ που φοράω ήδη γυαλιά, δεν ανησυχώ...χαχα