Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή

Κοινώς ό,τι να' ναι.

Η μέρα ξεκίνησε ψιλοχάλια. Είδα ένα απίστευτο όνειρο το βράδυ (μετά από ώρες στριφογυρίσματος στο κρεββάτι, αυτή η ζέστη με εξοντώνει day by day), ξύπνησα πάνω στο καλύτερο (κλασσικά...), και όταν ξανακοιμήθηκα, είδα τη συνέχεια του ονείρου, που ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσα να δω για να μου καταστραφεί η ουτοπία.

Ξύπνησα λοιπόν με νεύρα. Άνοιξα τον υπολογιστή να χαζέψω στο ίντερνετ..και είδα πάλι κάτι διφορούμενα μηνύματα από διάφορους. Και σκέφτηκα "πότε θα σταματήσουν μερικοί άνθρωποι να το παίζουν ντίβες;". Μου ήρθε τότε η σοφή ρήση "Μερικοί άνθρωποι είναι σαν τις Κόκα-κόλες: αφρίζουν με το παραμικρό κούνημα" (την πατρότητα της ρήσης την διεκδικώ εγώ, και την μητρότητα μη σας πω! SHARKastic, τόσες Κόκα κόλες χτες με πείραξαν στον εγκέφαλο!), και κούνησα και εγώ το κεφάλι μου πάνω κάτω. Κάποιοι άνθρωποι δεν αλλάζουν ποτέ, Drama Queens forever. Τσαντίζονται από μόνοι τους, ενώ αν κάποιος πρέπει να τσαντιστεί, αυτός είσαι εσύ!

Αποφάσισα να κλείσω λοιπόν τον υπολογιστή γιατί μόνο νεύρα μου έφερε...και άρχισα να διαβάζω (ξανά). Από τις 60 σελίδες που έβγαλα με το ζόρι, κράτησα τα εξής:
-Υπήρχε άνθρωπος με το όνομα Κουζινερύ. Πάλι καλά που δεν τον έλεγαν Κεφαλογραβιέρ (α)
-Έναν άλλο τον αποκαλούσαν Segniore Ψαλύδα.
-Ο Έλγιν έκανε 14 παιδιά.

Συνήθως διαβάζω καλά, αλλά σήμερα (εκτός από την ονειροπόληση λόγω ονείρου) είχαμε και μαστόρους στο σπίτι (την τύχη μου, μια μέρα έχω και εγώ ελεύθερη και ήρθαν ντριγκι ντραγκα ντριγκι ντρουγκα με τα τρυπάνια τους...να φύγετε, να πάτε αλλού! -Ε Chica??-). Με βλέπει λοιπόν ένας από τους κυρίους που διάβαζα (για ξεκάρφωμα το έκανα, μη νομίζετε) και μου λέει "Τι τάξη πας;". Γελάω..."Δεν πάω". Πόσα χρόνια είχαν να με ρωτήσουν αυτό το πράγμα ούτε που θυμάμαι!...

Μετά από αυτή την ερώτηση νοκ άουτ, είπα να ανοίξω ξανά τον υπολογιστή να δω μήπως συνέβη τίποτα. Τι το' θελα; Τσατάλια τα νεύρα με τον Jack the Ripper της σχολής (aka τον καθηγητή αντερο-ψυχο βγάλτη, στυλοβάτη της σχολής, και εικόνα με βελάκια στον τοίχο των φοιτητών)...

Μπήκα και facebook..."Ανακάλυψε το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα σου / Συνδρομητική υπηρεσία 4Ε/εβδομάδα" Δηλαδή, για να καταλάβω, θα τους στέλνω κάθε βδομάδα το αίμα μου και θα το εξετάζουν για 4Ε? Και τα αποτελέσματα θα τα στέλνουν με SMS?
"Επίπεδο αλκοόλ 40 mg/κάτι. Κόψε τις μαλακίες που πίνεις κάθε μέρα."
Not bad. Not bad. Θέλω επίσης και ένα τεστ για επίπεδο φερορμόνων. Πλησιάζει και καλοκαίρι, να μην ξέρουμε τι μας γίνεται;

Μιας και τα λέω όλα τώρα, να σας πω και για τον τυπικό ΛΟΛοστεφανή, τον οποίο είχα την τιμή να συναντήσω χτες στο λεωφορείο.

Τρίτη μεσημέρι. Ζέστη. Πήχτρα. Μπαίνει μια...κυρία...σπρώχνει, γκρινιάζει, καπαρώνει μια θέση, και μας αφήνει ήσυχους. Εγώ κατάλαβα ότι σε κάποιον πάγκο της λαϊκής ξέχασε τον εγκέφαλό της, αλλά είπα να μη μιλήσω για να μην προκαλέσω πανικό (sic). (Btw, δεν ξέρω τι σημαίνει sic αλλά μου αρέσει να το βάζω. Είναι πολύ sic.) Μετά από κάποια ώρα, φτάνει η στιγμή να κατέβει. Σηκώνεται λοιπόν, παίρνει τα ψώνια της, κατευθύνεται προς την πόρτα, και λέει στον οδηγό: "Έχετε καταλάβει ότι κουβαλάτε ανθρώπους; Τι πηγαίνετε πέρα δώθε όλη την ώρα, θα μας σκοτώσετε!" (το ότι ο δήμαρχος είναι αδιάφορος και ο δρόμος είναι γεμάτος λακκούβες, το περνάμε στο ντούκου, ε; Για όλα φταίει ο οδηγός.) Ο καημένος ο άνθρωπος δεν της είπε τίποτα (βέβαια, αμέσως εμφανίστηκαν και συνήγοροι υπεράσπισης, κλασικά πράγματα.) Για να καταλάβετε γιατί τη λέω ΛΟΛοστεφανή...είναι από τους ανθρώπους που θα κατέβαινε στο μετρό και θα χτυπούσε το τζαμάκι του οδηγού για να του ζητήσει να πάει πιο αργά επειδή ζαλίζεται. Ναι. Κοινώς βλαμμένη.

Αλλά η κιουρία από πάνω είναι το κλασικό δείγμα ΛΟΛοστεφανή. Οι χειρότεροι είναι τα κρυφά ποτάμια που στο παίζουν φυσιολογικοί, και μια μέρα..τσουπ!...τρώνε μια φλασιά και σου γυρίζουν τον κόσμο ανάποδα. Εσύ κάθεσαι ήρεμα στη γωνίτσα σου, και ξαφνικά βρίσκεσαι ένοχος για εγκλήματα που ούτε ήξερες ότι υπήρχαν στον ποινικό νόμο των σχέσεων. Ε ακούστε κύριοι/κυρίες ΛΟΛοστεφανήδες...εγώ Κόκα Κόλα ΔΕΝ ΠΙΝΩ!


Σας χαρίζω ένα video με τον αγαπημένο μου ΛΟΛοστεφανή:



Η μέρα έχει ακόμα 8 ώρες...τι άλλο θα γίνει, τι άλλο θα γίνει!

PS: Μη νομίζετε ότι δεν έχω να σας πω κι άλλα. Απλά κουράστηκα. Αν κοιμηθώ, λέτε να ξαναδω το υπέροχο όνειρο;;

PS2: Συγνώμη για τις ασυναρτησίες!

PS3: Ευχαριστώ πάρα πολύ όσους έχουν γραφτεί στη Θανατική Ποινή. Να'στε καλά παιδιά! Ε εννοώ...όχι να μην κάνετε "αταξίες" (χεχε, not sic), αλλά να είστε καλά. Έλεος πια με τα ελληνικά!

~Carina

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xriste mou...simera diakatexesai apo pragmatiki empnefsi!!!!

ti na protothavmasw?? ton kouzinery? ton kefalogravier(LOL)? ton politekno - thelw epidoma - elgin? tin peripeteia sto spiti, stin poli?? tis drama queens kai osoi se tsatizoun kai tous tsatizeis??

apo ta kalitera post sou, ever...panta tetoia.Mbravo!

(ax aftes oi koka koles, edw mou kathise pou den pira mia xthes, korakiasa mexri na paw spiti)

*SHARKastic

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΧΘΕΣ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΝΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΣ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΥΝΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΖΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ.ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΕ.ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.ΛΩΛΟΣΤΕΦΑΝΗΔΕΣ ΑΡΚΕΤΟΙ.

Flonsavardu είπε...

αυτόν τον τύπο τον πετυχαίνω 2η φορά σήμερα. τι στο διάλο χτες τα έκανε τα βιντεάκια; τι σύμπτωσις!

πόσο θέλω να μου πούνε και εμένα τι τάξη πάω!!! :)

Theios είπε...

Ο Λωλοστεφανής έρχεται πάντα να μας τσιτώσει... Ποτέ δεν μπορούμε να φανταστούμε τι θα του φανεί από τη μια στιγμή στην άλλη!

Τι να κάνεις όμως... έτσι είναι η ζωή, αν δεν είχε και Λωλοστεφανίδες ίσως να μην είχε ενδιαφέρον! ;)
ΠίΈς: Γέλασα πολύ με το βίντεο! :D

γυάλινο δάκρυ είπε...

http://el.wikipedia.org/wiki/Sic

Το μόνο που αφήνω τώρα είναι αυτό (η ερμηνεία του sic) γιατί πρέπει να φύγω και δεν προλαβαίνω. Θα επιστρέψω!

Daizy είπε...

Χαχα,καλά έχω πεθάνει στα γέλια..Όντως,άμα ξεκινήσει χάλια η μέρα,είναι σπαστικό..

Εγώ γιατί βλέπω μόνο άσχημα όνειρα και ξυπνάω το πρωί μ'ένα κεφάλι κιμά;;

Ε αυτό με το τι τάξη πας ήταν κομπλιμάν όσο να πεις..Τις προάλλες είχα πάει σ'ένα περίπτερο που'ναι κοντά στο φροντιστήριο που πήγαινα μικρή αγγλικά.Όποτε περνάγαμε τότε,μου'παιρνε ο μπαμπάς μου μια σοκολάτα(τι καλός...).Με θυμάται προχθές και μου λέει:"Ποπο πόσα χρόνια πέρασαν από τότε,πόσο ήουν τότε;","Δεν θα'μουν δημοτικό" του απαντώ,"Φαντάσου..και τώρα τελείωσες και το Λύκειο..."
Ντόινγκ..Πριν σκάσω στα γέλια,το είδα θετικά και αποχώρησα...

Αυτό το sic κι εμένα μ'αρέσει,μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει τι σημαίνει;;

γυάλινο δάκρυ είπε...

Κι εμένα με ρώτησε ένας πριν 2-3 βδομάδες τι τάξη πάω, ενώ όλοι οι άλλοι με κάνουν για 24-25! Μην ανησυχείς όμως, συνήθως εμείς οι γυναίκες από τα 25 και μετά θέλουμε να κρύβουμε τα χρόνια μας (αν και δεν καταλαβαίνω το γιατί, η κάθε ηλικία έχει τις δικές της χάρες και τα δικά της προβλήματα..)
Όσο για τα λεωφορεία, έχουμε που έχουμε απαίσιους δρόμους, υπάρχουν όμως και μερικοί οδηγοί που γκαζώνουν κι όποιον πάρει ο χάρος! Δε θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το λεωφορείο που πήρα το καλοκαίρι στην Αθήνα και έπαθα εκεί μέσα το τζετ-λαγκ που γλίτωσα στο αεροπλάνο!! Το χειρότερο όμως είναι όταν στέκεσαι όρθιος στα αστικά..

Fri είπε...

Καλέ πού τον βρήκες αυτόν τον τύπο? χαχα
Έχουμε ξεφύγει εντελώς λέμε! χαχαχα
Μου έφτιαξες τη μέρα με την ανάρτησή σου...

Την καλημέρα μου :)

Eleni Dafnidi είπε...

Θα μείνω στους εφιάλτες. Αναρωτιέμαι αν θα αποασίσουν ποτέ να βγάλουν κανένα χαπάκι που να σε γλιτώνει απ' αυτούς. Άσε που ξυπνάς το πρωί και σέρνεσαι λες και έσκαβες όλη νύχτα. (Έχω προσωπική πείρα.)

ΑΝΝΑ είπε...

Καλέ.... Πραγματικά ό,τι του φανεί... χαχαχαα.... Καλό καλό το σύστημα ό,τι να ναι...θα το εφαρμώσω και εγώ......

φιλιά καλή μου.... Και προσοχή στα κουνήματα (του λεωφορείου καλέ.... τι νόμιζες.... τι στόμα..... χαχαχαχαχα)

Little Hope Flags είπε...

SHARKastic: Σου είπα να πάρεις νερό. Οι Κόκα Κόλες δεν ξεδιψάνε! Αντίθετα, σε κάνουν να θες να πιεις κι άλλο. Σαμποτάζ στην Κόκα Κόλα τώρα!

JK O SKPOUTZAKOS: Πόσους τέτοιους συναντάμε κάθε μέρα...άλλο πράγμα η Αθήνα, μέσα στην τρέλα! Καλό Σαββατοκύριακο Σκρουτζάκο!

Flonsavardu: Έβγαλε και άλλο video. Ο τύπος είναι στη μόδα τώρα! Αλλά εγώ τον πάωωωωω!
Τι τάξη πας; ^_^

Little Hope Flags είπε...

Χρήστος: Συμφωνώ απόλυτα! Μέρα χωρίς Λωλοστεφανή είναι μέρας χωρίς λιακάδα!

γυάλινο δάκρυ: Σ'ευχαριστώ πολύ για τον ορισμό...πάει ένα μυστήριο! :p
Δεν ξέρω πώς θα είμαι μετά τα 25 μου, αλλά προς το παρόν δε θέλω να μου λένε ότι είμαι μεγαλύτερη απ'όσο είμαι κανονικά! Αν δείχνω τώρα πιο μεγάλη, τι θα κάνω αργότερα ε;;;;
Από ΜΜΜ άλλο τίποτα...τα έχουμε φάει με τους τόνους!

Daizy: Για τον ορισμό του sic, δες πιο πάνω! Καλός ο περιπτεράς...δίκιο δεν έχει; Το τελείωσες το λύκειο! Τώρα αν τελειώνεις και τη Νομική είναι άλλο θέμα!...

Little Hope Flags είπε...

Fri: Κυκλοφορεί πολύ...είναι το next best thing της Ελλάδας! Θα τον δούμε και στην tv σύντομα έτσι όπως πάει!
Σ'ευχαριστώ πολύ!!

Eleni Dafnidi: Δες το αλλιώς...χωρίς τους εφιάλτες δε θα εκτιμούσαμε τα ωραία όνειρα! Έτσι δεν είναι;; :p

ΑΝΝΑ: Αυτά τα προσέχω...τα άλλα είναι το θέμα!...Του μετρό ντε, τι νόμιζες;; Χιχι

Φιλιά σε όλους σας!!
Να έχετε ένα υπέροχο ΣΚ...και κάντε και καμιά βουτιά για εμάς τους φουκαριάρηδες που είμαστε κολλημένοι στην Αθήνα!

ChicaGriega είπε...

Ποπ κορν κανείς;;;!!! Καρίνα μου, οι μάστορες σε φάγανε! Να φύγουνε, να πάνε αλλού! Όπως το είπες! Το βιντεάκι 1ον γιατί δεν είχε ήχο; Και 2ον τί άκυρο που ήταν;! Από δω και πέρα απέκτησες ψευδώνυμο! Λωλοστεφανής!!! και όντως έλεος με τα ελληνικά, όλο αλτ-σιφτ! αχχαχχα
Τα φιλιά μου